top of page
SFS_9428.jpg

I nära 15 år har vi samarbetat med de flesta av nordens största byggbolag. Som leverantör av lås och beslagning befinner vi oss ofta i ett utmanande segment av produktionsplanen där det ställs höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

 

Att med kort varsel sy ihop en leverans mellan flera olika entreprenörer har blivit en sport i vilken vi alltid ligger i ytterspåret.

AB04

ABT06

Projektering

Vi utför projektering och beräkning på alla nivåer, från A-ritning till ÄTA-beställning. Vi hittar alltid en lösning oavsett kravställning och funktionsbeskrivning. 

Våra erfarna projektörer arbetar i Office-miljö med stöd för ritningshantering i Revu för att enkelt kunna dela information mellan beställare, byggbolag och entreprenörer.

Elektriska konstruktionsplaner
SFS_9359.jpg

TRAKA

Att hålla kolla på nycklarna till bygget och framför allt vem som har dom är inte längre ett problem. Med TRAKA, det elektroniska nyckelskåpet från ASSA sköter det sig självt.

Betrodda medarbetare kan enkelt själv kvittera ut nycklar med hjälp av t.ex. sitt ID06. Loggning sker automatiskt och möjliggör begränsning av antal nycklar som kan vara utlämnade till samma till samma person vid ett givet tillfälle.

Kontakt Byggbolag
Kontakta oss
arrow&v
Ladda upp fil

Tack!

bottom of page