top of page
iLOQ_S50_tunnel2.jpg

iLOQ

iLOQ S50 revolutionerar användningen av mobilpassersystem i försörjningssektorn. iLOQ eliminerar behovet av fysiska nycklar och batteridrivna låscylindrar och öppnar en värld av möjligheter via en smartphone.

 

En säker och helt digital molnbaserad delning av behörigheter sparar tid, pengar och resurser och gör den löpande verksamheten enklare än någonsin

och kräver inga batterier. 

ARX

ASSA ABLOY ARX - ett säkerhetssystem med larm och passerkontroll där all administration sker från ett gemensamt gränssnitt.

 

Med ARX säkerhetssystem minimerar du kabeldragning och antalet installerade enheter eftersom samma centralenheter och läsare kan används för att administrera både larm och passerkontroll.

 

Om du redan har ett ARX passersystem, kan du enkelt uppgradera ditt system med larm.

ARX Communicator (1).jpg
ARX certifikat ARX-PARTNER ASSA ABLOY.png
Kontors korridor

Låsmekanismen manövreras med fem knappar - fyra stycken för inmatning av en 4-6 siffrors öppningskod och en knapp för att låsa Grön lysdiod blinkar och ett ljud hörs vid upplåsning. Röd lysdiod blinkar och ett ljud hörs vid låsning Masterkod och användarkoder programmeras initialt vid installation.

 

Därefter kan koderna ändras ett obegränsat antal gånger Handtaget alltid öppningsbart från insidan, "free swing" från utsidan i låst läge Koderna finns kvar efter spänningsbortfall/batteribyte) De två batterierna har testats att räcka till cirka 60 000 öppningar Brandmotståndstestad enligt EN 1363-1 och 2

CODE HANDLE

Kontakt Företag
Kontakta oss
arrow&v
Ladda upp fil

Tack!

bottom of page