top of page
  • Skribentens bildJonas Bodin

iLOQ S50

Kärnan i iLOQ S50-systemet utgörs av en patenterad, NFC-driven låscylinder. I systemet fungerar telefonen som både nyckel och kraftkälla. Du öppnar iLOQ S50 -låset genom att hålla mobiltelefonen mot cylinderns vred. En NFC-radio i låscylindern hämtar den energi som behövs för att öppna cylindern.


Tack vare låsets väldigt låga energibehov kan tiotusentals lås öppnas med en fulladdad mobiltelefon. Telefonen verifieras av krypteringssystemet PKI (Public Key Infrastructure). Låset och telefonen använder AES-256-kryptering för ömsesidig verifiering. Varje gång låset öppnas samt varje försök att öppna låset rapporteras till molntjänsten i realtid.


Förutom låscylindrar till dörrar omfattar sortimentet nyckelbrickor (Fob), skåplås, nyckelläsare, hänglås och installationsutrustning. Det finns både ovala låscylindrar och europrofilcylindrar.

Hela låssystemet kan administreras på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt via iLOQ S50-programvara. Med personliga inloggningsuppgifter i kombination med iLOQ Systemnyckel regleras vilka rättigheter en användare har i programvaran iLOQ Manager. Låssystemet är lätt att administrera, eftersom användaren kan hantera alla behörigheter. Mobila nycklar samt cylindrar och hänglås som finns på fastighetens planritning via programmet.


Det är enkelt att skapa nya mobila nycklar, anpassa behörigheter eller spärra en tappad nyckel. Med hjälp av systemet kan du skriva ut dokument med låsschema och planritningar som visar låsens placering.
90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page