top of page
  • Skribentens bildJonas Bodin

STEP 550

STEP 550 är ett kraftfullt och snabbt motorlås för dörrmiljöer med höga krav på säkerhet.

Den tekniskt designade hakregeln är extremt stark, snabb och tål stora påfrestningar. Låshuset är tillverkat i rostfritt stål och har en modern kolvplacering med hakregeln placerad i centrum av låskistan. Låset kan placeras i dörrmiljöer med de absolut tuffaste inbrottsskyddskraven.


Manipulationsskyddad spärrteknik

En spärrfunktion spärrar hakregeln automatiskt vid utlåsning. Samtidigt känner en indikering av spärrens läge så att du kan lita på att det verkligen är låst. Spärren är helt skyddad från åtkomst och säkerställer därmed skydd mot manipulation.


Styrenhet med smarta funktioner

Styrenheten använder krypterad kommunika­tion AES-128 för låsning, upplåsning och statusindikeringar. Den kan hantera upp till två motorlås som kan styras individuellt eller synkroniserat för koppling till passer­system, larm och väsentlig funktion. Styrenheten hanterar återinrymning samt daglås.


För dörrmiljöer med brandkrav

STEP 550 är utrustad med tryckesfall och är lämplig för dörrmiljöer med brandkrav. Produkten är brandgodkänd i brandteknisk klass E/EI120.


Med unik FreeDrive®-teknik

FreeDrive®-tekniken frikopplar motorn i både låst och olåst läge, vilket gör att låset kan användas elektrisk och mekaniskt helt oberoende av varandra. Låset kan därför med fördel användas tillsammans med utrymningsbeslag.


Beräknad leveransstart från vecka 51, 2021.
19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

iLOQ S50

Comentarios


bottom of page