top of page
  • Skribentens bildJonas Bodin

dKey MTL 9291

Dormakaba dKey är ett smart batteridrivet hybridlås som ger dig tryggheten i ett rejält mekaniskt lås och flexibiliteten från digital teknik. Oavsett om du väljer att använda en fysisk eller en digital nyckel så kan du lita på att vi inte kompromissar med din säkerhet.

Dormakabas smarta hybridlås kan öppnas med fysisk nyckel eller med digitala nycklar som du administrerar i dKey Admin-appen i din telefon. Med appen kan du dela ut och hantera nycklar också när du behöver ge någon tillfälligt tillträde till ditt hem.


All teknik för mobil access bygger på BLE (Bluetooth Low Energy) och finns inbyggd i låskistan, så smart att den inte syns. Adminitratörs-appen och användar-appen för dKey laddar du enkelt ner från Google Play eller App Store. Dormakaba dKey är i korthet bekvämt att använda. Ställ enkelt in låset för dina behov via dKey admin-appen. Du kan till exempel välja auto-matisk upplåsning när du kommer hem och automatisk låsning när du stänger din dörr och lämnar ditt hem.


Digitala eller fysiska nycklar? Du behöver inte välja, låset fungerar oavsett. I appen styr du dina digitala nycklar och skräddarsyr inställningar som passar din familj. Dold installation, all teknik är integrerad i låskistan. Du kan behålla de beslag och handtag som passar i din dörr.

Certifierat enligt SSF 3522:2 klass 3 EN 14846 (Standard för elektromekaniska produkter).25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

iLOQ S50

Comments


bottom of page