top of page

Att byta dörrar och dörrlås på en småhusfastighet ger rätt till rotavdrag. Byte eller reparation av ytterdörr i bostadsrätt ger inte rätt till skattereduktion däremot kan du få skattereduktion för till exempel byte av innerdörrar.
 

Du kan inte heller använda rotavdraget för att byta lås på ytterdörr i en bostadsrätt. Detta beror på att du i en bostadsrätt endast kan använda rotavdraget till arbeten som utförs inne i bostadsrätten. Ytterdörrar räknas inte i den kategorin.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

trappa

ROT

logo_ssf.jpg

Snart är det sportlov och inför skidsemestern kan det vara skönt att säkra upp bostaden. Vi utför kostnadsfria besiktningar enligt SSF200, Svenska stöldskyddsföreningens regler för mekaniskt inbrottsskydd

 

Normalt ställer försäkringsbolagen krav på att dörrar och fönster i markplan skall uppfylla skyddsklass 2. Detta innebär att dessa skall vara beslagna med minst en godkänd låsenhet. Vi går igenom er fastighet och kontrollerar att kravställningen uppfylls men kan även bistå med rådgivning.

 

Boka din tid nu genom att använda formuläret längst ner på sidan, eller trycka på knappen.

BESIKTNING ENLIGT

SSF200

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 är låset som kommer att göra din vardag enklare. Det är lätt att öppna med kod, nyckelbricka, app eller varför inte låta låset låsa upp sig själv när du kommer hem med hjälp av geofencing? Låset kopplar du enkelt upp mot Yale Access plattformen antingen via BLE (blåtand) & Wifi koppling. Med Yale access appen delar du enkelt ut (och tar tillbaka) behörigheter, schemalägg när behörigheterna skall gälla och få pushnotiser när låset används. Ställ in automatisk låsning efter den tidsrymd som passar dig bäst.

Nyckelbricka

Lås upp med nyckelbricka eller kod. Kombinera nyckelbricka med kod för högsta säkerhet. En förlorad nyckelbricka spärras enkelt till dess att du hittar den igen.

Koder

Vill du öppna enbart med koder går det självklart bra. Du kan även låta alla i familjen få en personlig kod, på så sätt vet du vem som kommer hem när. Det är enkelt att skapa tillfälliga koder som gäller endast den tid och dag du bestämmer. Eller en dygnskod som raderas automatiskt efter 24 timmar.

Home delivery-ready

Yale Doorman L3 hjälper dig att ta emot leveransen. Släpp in budet med din app och lås igen när de gått. Smarta vägen till att aldrig missa en hemleverans igen och du kommer veta att dörren verkligen är stängd och låst.

Koppla till App

Lås och lås upp på distans eller se när någon öppnar dörren. Gör inställningar direkt från appen. Yale Access App är ditt smarta säkerhetscentrum i fickan. Du kan också koppla till en partnerapp.

Automatisk låsning

Genom att aktivera automatisk låsning vet du att dörren alltid är låst. Du kan alltid öppna med din kod, nyckelbricka eller app i mobilen. Med funktionen bortasäker aktiverad har du med Yale Doorman L3 säkerhetsnivå 3 i ditt stöldskydd

Dörrklocka

En helt ny och smart funktion i Yale Doorman L3 är den inbyggda dörrklockan. Nu behöver du inte den där tryck-knappen bredvid dörren - allt finns direkt i låsets funktioner. Det hjälper dig att ha mindre prylar vid  dörren och möjlighet att skapa en renare look.

Yale_Linus_Dorrblad_Beige.jpg

Yale Linus - det digitala låset som har koll på din dörr.

Nya Yale Linus gör din vardag nyckelfri och ger dig full kontroll över dörren - oavsett om du är hemma eller på språng.

 

Hantera Yale Linus i mobilapp hemifrån och från fjärran.

Yale Linus har en inbyggd sensor som känner av när vredet manövreras manuellt. När detta sker skickas en signal som uppdaterar statusen i appen Yale Access.

Detta kombinerat med en magnetkontakt försäkrar dig att låsets korrekta status alltid visas och du kan som användare vara säker på att det verkligen är låst. Yale Linus monteras enkelt på insidan av din dörr. Vid montaget lämnas befintliga handtag på ut- och insidan, låshuset samt utsidans cylinder kvar.

 

All administration sköts i din mobiltelefon och appen Yale Access. Här kan du bland annat öppna eller stänga dörren, dela ut eller ta bort personliga koder samt få notifikationer när någon passerar dörren.

Yale Linus

NOOKBOX

NookBox innehåller allt du behöver för att bygga ditt säkerhetssystem och smarta hem. Koppla upp andra produkter som en temperatursensor och de synkroniseras sömlöst för att göra ditt hem ännu smartare. NookBox app ger dig möjligheten att styra alla dina produkter från en plats – din smartphone. NookBox är den enkla vägen till ett smart hem!

Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de fångade larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP.

nook.png
Övervakningskamera
kisspng-dahua-technology-closed-circuit-television-digital-dahua-5b2695bf8b0627.1514386415

ÖVERVAKNING
CCTV

Vi levererar och installerar övervakningsutrustning från DAHUA, en av de mest kända tillverkarna av övervakningsutrustning på marknaden. Med deras högkvalitativa produkter anpassade för olika behov är det enkelt att hitta en lösning som passar – oberoende av hur behovet ser ut.

Oavsett om du behöver övervakningskamera, monitor eller inspelningsutrustning har DAHUA högpresterande system.
Med en CVI-kamera får du exempelvis övervakning med FullHD-upplösning. Vi erbjuder även trådlösa kameror för såväl inomhus- som utomhusbruk. Självklart anpassade för att klara vårt nordiska klimat med väder och vind.

Offert Privatperson
Begär Offert
arrow&v
Ladda upp fil

Tack!

bottom of page