top of page
SFS_9512.jpg

Hej!

Jag heter Jonas. Jag började arbeta som tekniker på Råsunda säkerhetsentreprenad AB som tekniker för nästan 100 år sedan och det har varit en alltigenom mycket angenäm upplevelse. Nu för tiden är jag chef för eftermarknad och har även ansvar för personal, miljö och arbetsmiljöfrågorna på bolaget.

Men nu gissar jag att du vill veta lite mer om vad det här är för ställe egentligen? Detta är en expansiv arbetsplats där du kommer att bjudas på omväxlande arbetsuppgifter och miljöer. Vi arbetar med ett bredd spektra av uppdragsgivare men vår huvudsakliga inriktning är nyproduktion inom bostad, samhällsnytta och kontor.

Inomorganisatoriskt har vi en hög nivå av struktur och bedriver ett ihärdigt och kontinuerligt förbättringsarbete vad gäller miljö ,arbetsmiljö, kvalité och kompetens. För oss är trivseln på arbetsplatsen en central aspekt för att vi ska kunna hålla en så hög kvalitet som möjligt.
 

Vi utbildar fortlöpande samtliga medarbetare både intern och externt och vill bygga långsiktiga relationer med såväl våra kollegor som våra uppdragsgivare.

Vi på Råsäk är övertygade om att summan av delarna är större än helheten. Om du är nyfiken på oss så är du välkommen att komma och hälsa på.
 

Mvh

/Jonas Bodin, VD

Jobba hos oss

SENIOR
TEKNIKER

Vi letar efter dig som är en gemytlig och stabil person med ledaregenskaper, en gott handlag med människor och ett pedagogiskt sinnelag. Du är systematisk och strukturerad i din metod och har mycket erfarenhet under bältet.

 

Du har dokumenterad kunskap om mekaniskt och elektromekaniskt inbrottsskydd, installationsvana, körkort och svagströmskunskaper av det lite mer avancerade slaget. Om du även har koll på programmering av ARX, Vaka och Aptus är det helt klart meriterande

LEDIGA
TJÄNSTER

PROJEKTHANDLÄGGARE
ENTREPRENAD

Som projekthandläggare på ansvarar du för att koordinera arbeten och leveransplaner på olika entreprenadprojekt. Du ansvarar även för att utföra och attestera kontrollprogram, samordnade avprovningar, tidrapportering och liknande rutiner. 

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av entreprenadarbeten på administrativ nivå men även att du kan lösa problem på stående fot om så krävs för att få till stånd en godkänd besiktning.

Lediga tjänster
bottom of page