top of page
Passersystem

PASSER
SYSTEM

Går ni i tankar på att investera i ett passersystem till er fastighet eller företag? Vi tar hand om hela processen, från projektering till administration. Vi kan även bistå även med upprättande av förfrågningsunderlag vid upphandling. Oavsett om ni vill byta ut era befintliga system eller står i begrepp att installera helt nytt så har vi både vanan och kunskapen som krävs för att kunna utföra en kostnadseffektiv och smidig leverans,

Vi har levererat, driftsatt och administrerat passersystem i över 30 år i såväl nyproduktion som äldre fastigheter. Vi erbjuder heltäckande tjänsteavtal till samtliga våra system med driftgaranti och handläggning av databaser och mjukvara.

Incedo Open SV bg-v3.png
Låssystem
ASSA Entre d1200 Nickel.jpg

LÅSSYSTEM

ASSA ABLOY_Opening_Solutions_Silver_RGB

Ett mekaniskt låssystem är ett effektivt sätt att styra tillgång till olika utrymmen i en fastighet. Vi levererar kompletta system vid nyinstallation samt utför om -och tillbyggnad i befintliga system. Vi producerar själva cylindrar och nycklar på serviceorder för snabb leverans till kund, antingen för upphämtning på något av våra servicekontor eller med Schenker till ett ombud nära er. Vi tillhandahåller självklart även installationsservice.

Vi har levererat, driftsatt och administrerat låssystem i över 30 år i såväl nyproduktion som äldre fastigheter. Vi erbjuder heltäckande tjänsteavtal till samtliga våra system med driftgaranti och handläggning av systemhandlingar och nyckelutlämning.

LARM

En larmanläggning behöver inte endast begränsas till att varna vid otillbörlig åverkan i skalskydd utan kan även komma att omfatta indikation för fuktläckage, gasutsläpp eller andra ingångsvärden. Våra larmanläggningar kan anslutas antingen till ert befintliga passersystem eller installeras fristående. Vi är certifierade partner för Assa ARX.

Samtliga våra anläggningsingenjörer är behöriga och certifierade enligt SSF:1016. Vi erbjuder heltäckande tjänsteavtal till samtliga våra system med driftgaranti och administration.

ARX certifikat ARX-PARTNER ASSA ABLOY.png
ARX Communicator (1).jpg
Larm
Elektriska konstruktionsplaner

PROJEKTERING

Vi har lång erfarenhet av projektering av såväl stora som små projekt. Alla våra uppdrag underkastas samma noggranna processer oavsett storlek. Vi arbetar i Office-miljö med stöd för ritningshantering i Bluebeam Revu.

 

Vår mångåriga erfarenhet i branschen har givit oss den erfarenhet som krävs för att kunna se problemen redan innan de uppstår. Fråga oss om ni behöver hjälp med dörrkort, förbindningsscheman, arbetsberedning eller leveransplan.

Vi kan även bistå med upprättande av förfrågningsunderlag vid upphandling.

kisspng-bluebeam-software-inc-license-computer-software-bengali-grammar-5b1c208e5fff23.718
Projektering
CCTV

CCTV

Visuell övervakning av ett objekt utgör ett bra komplement till larm och mekaniskt inbrottsskydd, framför allt har det en brottsförebyggande effekt (Enligt Brås rapport på Kameraövervakning och brottsprevention 2007:29) men fyller även en dokumenterande funktion vilken kan ligga till grund för lagförande om brott inträffar.

 

Vi levererar övervakningssystem från Dahua Technology, särskilt anpassade för vårt nordiska klimat med avancerad AI för bildanalys och effektiv övervakning. Läs mer om Dahuas produkter och användningsområden på deras hemsida genom att klicka på loggan.

Vi erbjuder heltäckande tjänsteavtal till samtliga våra system med driftgaranti och administration.

kisspng-dahua-technology-closed-circuit-television-digital-dahua-5b2695bf8b0627.1514386415
Security Cameras_edited.jpg
Tillverkning
industri maskin

TILLVERKNING

Vi utför tillverkning av cylindrar och nycklar på beställning på vårt servicekontor i Solna. Vi kan ta fram specialcylindrar för montage i urtag för DIN, EU-standard, Skandinavisk standard samt en rad specialapplikationer. Vi har även möjlighet att ta hem ämnen för att tillverka de flesta nyckeltyper som florerar på marknaden.

Om det finns delningsuppgifter eller annan dokumentation för den produkt ni önskar ha tillverkad kan vi oftast sköta det på distans och skicka er order. På detta sätt sparar ni både tid och onödig resväg. Bifoga en bild i er offertförfrågan för snabbare svar.

 

Vi lämnar alltid 100% funktionsgaranti samt 2 års materialgaranti på alla beställningar mot uppvisande av kvitto/originalfaktura.

Installation & Service

INSTALLATION
& SERVICE

Kontakta oss för service av befintlig anläggning eller teckna serviceavtal så sköter vi det löpande underhållet med minimal ansträngning från er sida som uppdragsgivare.

Välj med vilken intervalltäthet ni önskar att vi ska genomföra servicegenomgångarna så inkommer vi med egekontroll samt åtgärdsförslag efter varje tillfälle. Enklare än så kan det inte bli.

 

Vi erbjuder även förlängd materialgaranti från 2 till 5 år vid tecknande av serviceavtal i samband med nyinstallation. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fixa en dator
ed-100-250-1200x1200-jpg-image-slider-product-image-slider-zoom-jpg.jpg

DÖRR
AUTOMATIK

Automatisk dörröppning för tillgänglighet och bekvämlighet.

Självöppnande dörrar förenklar passeringsflödet och känns dessutom välkomnande. Komplettera med beröringsfria armbågskontakter och kortläsare för att få hygienfördelar då man inte längre behöver röra vid dörren.

 

Från april 2013 gäller nya riktlinjer för säkerheten kring dörrautomatik. EN 16005-standarden omfattar funktion och säkerhet för automatiska dörrar avsedda för persontrafik och gäller för samtliga CEN-länder (EU), däribland Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island

Vi hjälper er att uppfylla boverkets och arbetsmiljöverkets kravställningar på tillgänglighet och säkerhet och tillhandahåller serviceavtal med driftgaranti på samtliga installationer.

Dörrautomatik
bottom of page